Τονοσαλάτα

    Υλικά

    1 μαρούλι πολύ καλά πλυμένο και κομμένο

    ¼ ματσάκι  άνιθο

    ¼ ματσάκι  μαϊντανό

    2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

    1 κονσέρβα τόνο σε νερό

    2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι

    2 κουταλιές της σούπα κόκκινα φασόλια

    1 ντομάτα μέτρια κομμένη σε μικρά κομμάτια

    1 μικρό αγγούρι κομμένο σε μεγάλους κύβους

    αλάτι, χυμό από  λεμόνι

    ελαιόλαδο

    Εκτέλεση

    1.    Σε ένα μεγάλο μπόλ  σαλάτας βάζουμε το κομμένο μαρούλι, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε.

    2.    Στη συνέχεια προσθέτουμε αφού στραγγίσουμε τον τόνο, το καλαμπόκι την ντομάτα τα φασόλια το αγγούρι και ανακατεύουμε απαλά .

    3.    Σε ένα σείκερ βάζουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι και χτυπάμε.

    4.    Περιχύνουμε με το μείγμα την σαλάτα μας

    5.    Ανακατεύουμε και πάλι ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και τη σερβίρουμε

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.