
- 11 Οκτωβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 264 Προβολή

Υλικά
1 μαρούλι πολύ καλά πλυμένο και κομμένο
¼ ματσάκι άνιθο
¼ ματσάκι μαϊντανό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπα κόκκινα φασόλια
1 ντομάτα μέτρια κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε μεγάλους κύβους
αλάτι, χυμό από λεμόνι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπόλ σαλάτας βάζουμε το κομμένο μαρούλι, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε αφού στραγγίσουμε τον τόνο, το καλαμπόκι την ντομάτα τα φασόλια το αγγούρι και ανακατεύουμε απαλά .
3. Σε ένα σείκερ βάζουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι και χτυπάμε.
4. Περιχύνουμε με το μείγμα την σαλάτα μας
5. Ανακατεύουμε και πάλι ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας και τη σερβίρουμε
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.